Stalking rechter Arnhem gevangenisstraf

RB_UTRECHT UTRECHT/ARNHEM – De Arnhemse rechter Dick van Steenbeek was zo door de telefoontjes van de 35-jarige Rogier V. uit Nijmegen dat hij met zijn gezin uit zijn woning vluchtte. De rechtbank in Utrecht legt daarom V. 120 dagen cel op waarvan 97 voorwaardelijk wegens stalking van een rechter.

kind

V. was boos omdat hij zijn kind niet meer mocht zien. De voorzitter van de sector jeugd en familie Dick van Steenbeek wees een klacht echter af. Daarop viel V. deze rechter lastig. Volgens de collega´s van Van Steenbeek in de rechtbank in Utrecht gebeurde dat op een agressieve en dwingende manier.

collega´s

Die collega´s stellen ook vast  dat V. sterk verminderd toerekeningsvatbaar is en dat hij in een psychiatrische kliniek behandeld moet worden. V. heeft zijn straf inmiddels uitgezeten en de psychiaters kunnen met hem aan de gang. Ook mag V. een jaar lang geen contact zoeken met de betrokken rechter. (jurgen wart.wordpress.com)

lees ook

3 augustus 2012 Eis gevangenisstraf wegens stalking rechter Arnhem

Een gedachte over “Stalking rechter Arnhem gevangenisstraf”

  1. Dit bericht klopt totaal niet, Rogier V zijn dochter werd in een gezin mishandeld en de rechtbank probeerde dit in een doofpot te stoppen, zeggende dat de man aan wanen leed. Terwijl Rogier V vastzat kwamen er meerdere meldingen binnen bij het meldpunt kindermishandeling waar niets ,mee gedaan werd. Ondertussen is de dochter op een veilige plek gekomen door de inspanningen van Rogier V. Ondertussen werd Rogier V in zijn woning, in opdracht, van de rechtbank, bedreigd. De getuigen die niet door Steenbeek en de president van de rechtbank zijn gehoord hebben zich toen uit angst teruggetrokken en zijn met het CID in gesprek gegaan.

    De dochter van Rogier V heeft zo’n zware trauma’s opgelopen dat jarenlange intensieve behandeling noodzakelijk is.

    Rogier V is in hoger beroep gegaan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.