Weduwe Linda hoeft niet meer bang te zijn voor haar pensioen

HR_logo DEN HAAG – De 49-jarige  Linda V. die door het gerechtshof tot 4 jaar is veroordeeld wegens uitlokking van poging tot moord, hoeft niet voor het openbaar ministerie  niet meer bang te zijn. Het om gaat niet in cassatie.

moord

De weduwe werd na de dood van haar steenrijke echtgenoot door de rechtbank in Rotterdam tot 17 jaar veroordeeld wegens moord. Het gerechtshof schrapte 13 jaar omdat de belangrijkste belastende getuige, de volgende man van Linda, onbetrouwbaar zou zijn.

cassatie

Het om stelde cassatie in om de termijn waarbinnen dat moet gebeuren veilig te stellen. Na nadere bestudering van het arrest acht het openbaar ministerie beroep in cassatie juridisch niet haalbaar. Het arrest is nog niet onherroepelijk omdat Linda zelf ook cassatie heeft ingesteld. (jurgenswart.wordpress.com)

lees ook

6 augustus 2012 Weduwe Linda krijgt 13 jaar terug van het gerechtshof

23 juli 2012 Eis in hoger beroep 19 jaar voor moord op echtgenoot

/

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.