Openbare behandeling minderjarige facebookmoord tussenpersoon aangehouden

facebook_favicon_large_2_reasonably_small ARNHEM – De rechtbank houdt de zaak tegen de 17-jarige Wesley C, aan. Wersley is de verliefde jongeling die een moordenaar op pad stuurde omdat hij nu eenmaal alles deed wat zijn vriendinnetje hem vroeg.

facebook

Dat vriendinnetje zon op wraak omdat ze op facebook zou zijn beledigd door een vriendin, de 15-jarige Winsie. De rechtbank vindt het nodig dat de psychiater en de pschycholoog op de zitting komen vertellen wat er allemaal mis is met deze Wesley. Een datum voor die zitting is nog niet bekend. (jurgenswart.wordpress.com)

lees ook 

21 augustus 2012 Zaak tegen 16-jarige uitlokster van facebookmoord aangehouden

20 augustus 2012 Facebookmoord met open deuren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.