Spion voor de Russen verklikte zijn eigen collega´s

den haag2 DEN HAAG – De rechtbank houdt de zaak tegen de 60-jarige Raymond P. aan. P. die op het ministerie van buitenlandse zaken werkte, heeft informatie verkocht aan de Russen. Hij wordt beschuldigd van spionage en ambtelijke omkoping.

seksuele geaardheid

In de rechtbank blijkt dat de Russen hun goede geld hebben betaald voor informatie over de collega´s van de spionerende ambtenaar De Russen waren vooral geinteresseerd in de seksuele geaardheid van onze ambtenaren. De inhoudelijke behandeling van deze spionagethriller is in november.(jurgenswart.wordpress.com)

lees ook

5 juni 2012 Spion voor de Russen blijft in de cel

12 april 2012 Spion voor de Russen blijft 3 maanden binnen 

30 maart 2012 Spion opgesloten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.