Vader dode baby uit Almere vrijgelaten

paleis_2_reasonably_small ARNHEM – De raadkamer van de militaire rechtbank laat een 29-jarig voormalig militair vrij. Deze onderofficier wordt verdacht van het doodschudden van zijn baby. De rechtbank laat de vader om persoonlijke redenen gaan.

patholoog anatoom

De 6 weken oude baby overleed op 17 juni. De patholoog anatoom constateerde dat de dood van de baby zou kunnen zijn veroorzaakt door schudden. De vader werd opgepakt. Maar er zijn volgens advocaat Michael Ruperti ook andere doodsoorzaken mogelijk..Ruperti is boos omdat een vader die net zijn kind heeft verloren zonder enig bewijs in de cel is gegooid.

De voormalig militair is nog steeds verdachte en het onderzoek gaat door.. (jurgenswart.wordpress.com)

lees ook

17 augustus 2012 Vader dode baby Almere in de cel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.