Hof wijst getuigen toe in witwaszaak

bmw ARNHEM – Twee getuigen mogen komen vertellen dat alle rijkdom van de 30-jarige Jaher eerlijk verkegen is. Dat bepaalt het gerechtshof in een tussenarrest.

BMW

Jaher viel op. Hij parkeerde zijn BMW bij de buren op de stoep. Zijn kinderen liepen in dure merkkleding, maar hij had geen inkomsten op papier. De rechtbank veroordeelde hem al. Jaher raakte ook al zijn dure BMW, Audi en Mercedes kwijt.

raadsheer-commissaris

Maar volgens zijn advocaat Babur Beg heeft de rechtbank dat niet juist gezien. Beg benadrukt dat hij de getuigen al direct nadat hij de zaak had overgenomen van Peter Plasman had opgegeven. Het hof geeft gem zijn zin. De raadsheer commissaris gaat de twee getuigen horen. Er is nog geen datum voor een volgende zitting. (jurgenswart.wordpress.com’)

lees ook

9 augustus 2012 Witwasser wil zijn dure wagenpark terug

4 maart 2012 Het Grote geld

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.