Smokkelaars 2100 kilo cocaine opgesloten

cocaine LELYSTAD – De rechter commissaris stelt 5 verdachten 2 weken in bewaring, De verdachten, 4 uit Amsterdam en 1 uit Luttelgeest, zijn betrokken bij de smokkel van 2100 kilo cocaïne. Ze werden op 22 augustus in Emmeloord aangehouden toen ze een lading met cacaobonen uit Ecuador geleverd kregen.

cocaïne

Die lading was in de haven van Antwerpen al onderschept. De Belgische douane ontdekte tussen de cacaobonen meer dan 2000 pakketten cocaïne met een waarde van 70 miljoen euro.  De balen cacaobonen werden in 4 containers afgeleverd op een bedrijventerrein in Emmeloord. Op dat moment hield een arrestatieteam van de Koninklijke Marechaussee de verdachten aan. (jurgenswart.wordpress.com’)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.