Zaak tegen wethouder Gemert aangehouden

zaal_den_bosch_reasonably_small_thumb DEN BOSCH – De rechtbank houdt de zaak tegen voormalig wethouder Harry Verkampen van Gemert-Barkel aan. De voormalig wethouder moet voorkomen wegens valsheid in geschrifte. Ook een ambtenaar wordt vervolgd.

bouwvergunning

Verkampen heeft zelf verklaard dat hij een bedrijf wilde helpen omdat zijn gemeente een fout had gemaakt. De wethouder bevestigde in een subsidie aanvraag dat de gemeente een bouwvergunning had verleend terwijl hij wist dat dit niet zo was. Op deze regiezitting zijn geen verzoeken gedaan. Er is nog geen datum bekend voor de inhoudelijke behandeling. (jurgenswart.wordpress.com)

lees ook

5 juli 2012 Wethouder vervolgd wegens valsheid in geschrifte

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.