Drugsmoord Overvecht in hoger beroep

Paleis-2_reasonably_smallARNHEM – Het gerechtshof verlengt de voorlopige hechtenis in van de 39-jarige Rachid el B. uit Utrecht. B. is tot 8 jaar cel veroordeeld omdat hij op de Camera Obscuradreef in Utrecht een drugsdealer heeft doodgestoken.

Overvecht

De verdachte kreeg tijdens een feest ruzie met  een dealer over de kwaliteit van de geleverde drugs. De officier van justitie in Utrecht eiste 9 jaar wegens doodslag. De rechtbank legde 8 jaar op. Maar volgens raadsman Harrold Veen is er sprake van noodweer en moet B. worden vrijgesproken. Hij ging in hoger beroep. Op 20 maart is de inhoudelijke behandeling. (anderverhalenuitderechtbank.nl)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.