Woningoverval Voorthuizen verdachte 3 maanden binnen

paleis_2_reasonably_small ARNHEM – De raadkamer van de rechtbank verlengt het voorarrest van een 33-jarige man uit Culemborg met 3 maanden. De Culemborger zou betrokken zijn bij een overval op een woning in Voorthuizen.

ziekenhuis

Bij deze wonderlijke gewelddadige overval raakten de slachtoffers gewond, maar een overvaller overleed later in het ziekenhuis aan zijn  verwondingen. Een 25-jarige man uit Beekbergen die zich eerste meldde en toen door de rechter commissaris werd vrijgelaten, is nog steeds verdachte. (andereverhalenuitderechtbank.nl)

lees ook

15 Augustus 2012 Woningoverval Voorthuizen 1 verdachte 1 verdachte vrijgelaten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.