Bedrijfsrisico dodelijke ripdeal 11 jaar

ressort Arnhem ARNHEM – Het gerechts hof veroordeelt twee Amsterdammers  tot 11 jaar cel. De twee mannen hebben 4 jaar geleden op de Huissensestraat in Arnhem een dodelijke ripdeal gepleegd. De advocaat generaal had 12 jaar geeist.

Arnhem

De 2 Amsterdammers legden via een neef contact met een dealer. Ze bestelden 300 gram cocaine. In plaats van keurig te betalen, beroofden ze de man met dodelijke afloop. De Amsterdammer die de dodelijke schoten heeft gelost kreeg van de rechtbank 12 jaar. De andere verdachte kreeg 11 jaar. Het openbaar ministerie vond in hoger beroep dat ze allebei dezelfde straf verdienden. Dat vindt het hof ook. Alleen een klein beetje minder. (jurgenswart.wordpress.com)

lees ook

10 Augustus 2012 Een dodelijke ripdeal is een bedrijfsongeval

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.