Loverboy rapper MF Juice staat in de Top 600 en blijft in de cel

MF Juice UTRECHT – Rapper MF Juice staat in de top 600, vertelt officier van justitie Marieke Jansen.MF Juice droomt in zijn cel van hele andere hitlijsten, want dit is de lijst met 600 lastigste jongeren in Amsterdam.

MJ Juice

De 29-jarige serieus getatoeëerde rapper komt getooid met een intellectueel brilletje uit de cellengang tevoorschijn. Hij zou 2 jonge meisjes uit De Meern aan het gezag van hun ouders hebben onttrokken, De officier beschuldigt hem ook van . gemeenschap met een van die jonge meisjes en mensenhandel. De rapper zou de meisjes hebben gedwongen tot prostitutie. Zijn 29-jarige vriendin zou hem hebben geholpen

elektronisch toezicht

Zijn advocate Myrdinn Bouwman betoogt dat MF Juice naar huis mag. Dat kan onder elektronisch toezicht denkt de advocate. De rechtbank voelt er niks voor. Ook de vriendin blijft in de cel. Deze vrouw heeft psychische problemen en kan worden geholpen. De officier verzet zich niet. Maar toch wijst de rechtbank het verzoek van advocaat Guy Weski af. Guy Weski is stomverbaasd en hij kondigt op de gang al hoger beroep aan tegen al dit onrecht. De rechtszaak tegen MF Juice gaat verder op 11 oktober. (jurgenswart.wordpress.com)

lees ook

12 oktober 2012 Loverboy rapper MF Juice vlucht in het geloof

5 juni 2012 Loverboy rapper verdrietig door negatieve publiciteit

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.