Eis 40 maanden erbij voor groepsverkachter wegens overval

utrecht-20120328-001481 UTRECHT – De officier van justitie eist 40 maanden gevangenisstraf tegen de 22-jarige Salehedinne K. vanwege een overval op een kleermaker. K. werd de komende jaren toch al niet op straat verwacht want hij zit  al 5 jaar uit omdat hij heeft meegedaan aan een groepsverkrachting.

dna hit

Na de verkrachtingen werd het dna van K. afgenomen, Er was  een hit met een onopgeloste overval op een kleermaker in de buurt waar K. woont. De overvallers bedreigden de kleermaker met zijn eigen schaar en  maakten 300 euro buit.

 

Advocaat Mildred Helmers richt haar pijlen op het dna bewijs. Dat is vaak lastig maar ze heeft de analyses zorgvuldig bestudeerd,. Ze krijgt officier Esbir Wildeman niet om. De officier blijft ervan overtuigd dat het dna van K. is gevonden. De advocaat vindt een half jaar extra gevangenisstraf wel genoeg wanneer de rechtbank K. veroordeelt. De uitspraak is op 17 september. (jurgenswart.wordpress.com)

lees ook

7 mei 2012 Langst zittende groepsverkrachter hangt nog meer gevangenisstraf boven het hoofd

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.