Nog 2 Heracles hooligans veroordeeld

logo_Heracles_reasonably_small UTRECHT – De politierechter veroordeelt een 31-jarige supporter van voetbalclub Heracles uit Almelo tot een werkstraf van 100 uur waarvan 20 uur voorwaardelijk. De Almeloer heeft in Amersfoort tijdens een tussenstop op weg naar de voetbalwedstrijd AZ Heracles op 22 maart met terrasmeubilair gegooid.

politie

20 supporters van Heracles werden al veroordeeld. De Almelose hooligans kwamen in opstand tegen de politie toen een 26-jarige plaatsgenoot werd aangehouden omdat hij met een glas had gegooid. Deze hooligan had verder niets gedaan en hij krijgt een boete van 400 euro waarvan de helft voorwaardelijk voor het gooien met een glas.

De politierechter spreekt een 32-jarige man uit Almelo vrij.

lees ook

30 mei 2012 20 Heracles hooligans veroordeeld

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.