Ouders van dode peuter Nouafel kunnen er niets aan doen

utrecht UTRECHT – De 28-jarige Younass A. en de 26-jarige Conelia de J. houden allebei vol dat zij niets te maken hebben met het letsel waaraan hun  peuter Nouafel is overleden. Wel geven de twee voormalig geliefden elkaar de schuld.

moord

Deskundigen zijn ervan overtuigd dat de peuter Nouafel  is overleden door een mishandeling. De officier van justitie beschuldigt stiefvader Younass A. van moord. De moeder van Noaufel Cornelia de J. hangt medeplichtigheid boven het hoofd. De officier gaat morgen een eis uitspreken.(jurgenswart.wordpress.com)

lees ook

4 september 2012 Wrakingsverzoek afgewezen van advocaat van dode peuter Npouafel om geheime informant

17 juni 2012 Verdachte moeder van peuter Nouafel voegt zich als slachtoffer

20 april 2012 De weerzinwekkende fotos van peuter Nouafel uit het Verdomhoekje

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.