Voorarrest verlengd 2100 kilo cocaine smokkelaars

LELYSTAD – De raadkamer van de rechtbank heeft het voorarrest van 5 mannen die worden beschuldigd van cocainesmokkel met 3 maanden verlengd. De bende zou hebben geprobeerd via Antwerpen 2100 kilo cocaine ter waarde van 70 miljoen euro het land binnen te mokkelen.

cacaobonen

De cocaine werd in Antwerpen onderschept in een container cacaobonen. De mannen werden in Emmeloord aangehouden toen ze de partij cacaobonen in ontvangst wilden nemen. De zaak gaat verder op 22 november met een proforma zitting. Op 8 maart is de inhoudelijke behandeling. (jurgenswart.wordpress.com)

lees ook

24 augustus Smokkelaar 2100 kilo cocaine opgesloten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.