Stiefvader was in tranen na dood van peuterNouafel

Rechtbank-Utrechtlogo UTRECHT – De overleden peuter Nouafel was de oogappel van zijn stiefvader. Younass A. hield zielsveel van zijn stiefzoon. Dat vertelt advocaat Ralph Takens in de rechtbank. Takens heeft een flinke klus om het beeld van de brute stiefvader dat van zijn client bestaat een positieve draai te geven.

mishandeling met de dood tot gevolg

Takens houdt vol dat de stiefvader niets schuldig is aan de mishandeling met de dood tot gevolg van peuter Nouafel uit het Verdomhoekje te maken heeft. Takens wijst erop dat A. in het begin van het onderzoek uit verdriet heel open is geweest tegen de politie. De advocaat benadrukt dat de deskundigen niet vast hebben kunnen stellen wanneer het letsel is toegebracht waaraan Nouafel is overleden.

gegadigen

Volgens Takens zijn er in een periode van enkele uren tot enkele dagen zijn er minimaal 3 gegadigden die de doodschop zouden kunnen hebben uitgedeeld. De eerste is alcoholist die bij de moeder Cornelia de J,. inwoonde en nu spoorloos is De moeder is de tweede. Over die moeder is genoeg gezegd. De derde is Younass en die heeft tegen niemand iets belastends over zichzelf gezegd, herhaalt Takens.

Volgende week donderdag is de repliek en de dupliek en het laatste woord van de twee verdachten. Twee weken later doet de rechtbank uitspraak. (jurgenswart.wordpress.com)

lees ook

6 september 2012 Eis 8 jaar voor doodschoppen weerloze peuter Nouafel

5 september 2012 De ouders van peuter Nouafel kunnen er niets aan doen

4 september 2012 Wrakingsverzoek afgewezen van advocaat van dode peuter Npouafel om geheime informant

17 juni 2012 Verdachte moeder van peuter Nouafel voegt zich als slachtoffer

20 april 2012 De weerzinwekkende fotos van peuter Nouafel uit het Verdomhoekje

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.