4 maanden is te weinig om een zakje te onderzoeken op vingerafdrukken

utrecht2012032700147_thumb3 UTRECHT – De officier van justitie vraagt aanhouding in de zaak tegen de 32-jarige Nico. De politierechter gaf op 4 mei opdracht om een zakje cocaine op vingerafdrukken te onderzoeken,.Dat bleek te kort dag.

cocaine

In de auto van een vriend waar Nico in rond reed,,lag een zakje met cocaine. Nico ontkende dat hij het zakje ooit eerder had gezien. De vriend schreef een brief om Nico vrij te pleiten. Raadsman Michiel Lamers wilde het zakje onderzocht zien op vingerafdrukken. De officier gaf op de zitting al aan dat het Nederlands Forensisch Instituut heel druk is.  (jurgenswart.wordpress.com)

lees ook

4 mei 2012 Harddrugs in het dashboardkastje

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.