6 maanden cel na glasvergelijkend onderzoek maar wel voorwaardelijk op vrije voeten

Rechtbank-Utrechtlogo UTRECHT – De rechtbank veroordeelt de 35-jarige Marcel L. tot een half jaar gevangenisstraf. De rechtbank acht bewezen dat L. zich schuldig heeft gemaakt aan een paar auto inbraken.

autoruit

Glas lag er op de sweater van L. Volgens de grote autoruitglasdeskundige van het Nederlands Forensisch Instituut was het glas op de sweater van L. afkomstig van een opengebroken auto. De rechtbank zet de verklaring die L. zelf gaf voor het glas weg als kennelijk leugenachtig.

De rechtbank vindt het niet nodig om L. een voorwaardelijke ISD maatregel boven het hoofd te hangen. Wel verlengt de rechtbank de proeftijd bij een andere voorwaardelijke straf -2 weken cel- met een jaar. Wellicht zien we L. nog een keertje terug. (jurgenswart.wordpress.com)

30 augustus 2012 Gevangenisstraf na glasvergelijkend onderzoek

 juni 2012 Na onherroepelijk vonnis dreigt nu ook onherroepelijke

23 april 2012 Een onherroepelijk vonnis !

20 maart 2012 Een onherroepelijk vonnis ?

6 maart 2012 Een onherroepelijk vonnis

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.