De dronkenlap van de week (6)

winter bobUTRECHT – De 47-jarige Harley Davidsonrijder Cees is de dronkenlap van de week. Cees blies 620 uggels. Dat is 3 keer teveel en niet heel bijzonder. Voor de titel dronkenlap van de week is 1000 eigenlijk de minimale score. Maar Cees verdient die titel ruimschoots met het onzinnige verhaal dat hij aan de politierechter durft te vertellen.

bosjes

Cees reed met zijn Harley langs 30 kilometer te hard langs het park. Hij werd achtervolgd door een agent in een auto. Cees scheurde over een donker fietspad het park in. De politiewagen strandde voor een paaltje. Een brave burger vertelde de agenten dat er een Harley in de bosjes lag. Cees lag bij zijn Harley op de grond. De motor was nog warm.

Bob

Cees is al 5 keer is veroordeeld wegens dronken rijden. Hij vertelt aan de rechter dat hij met zijn Harley naar een feest is gegaan. Daar had hij teveel gedronken. Hij had een collega gebeld en hij stond op zijn 100% Bob stond te wachten. Opeens vlogen er 3 agenten om zijn nek. Hij lag in de struiken voor hij er erg in had. De motor waar de agenten achteraan zaten. Daar reed iemand anders op. Dat was zelfs een andere motor.

CBR

Een vraag van rechter Peter de Beer is voldoende om het hele verhaal onderuit te schoffelen. Waar is die Bob eigenlijk die u op zou halen vond die het niet vreemd dat er opeens politie was. Cees twijfelt te lang met zijn antwoord. Hij is een ZZP’er die zwaar is getroffen door de crisis. Zonder zijn rijbewijs kan hij eigenlijk niet geen omzet draaien. En het CBR heeft ook nog zijn rijbewijs afgepakt. Hij moet honderden euro’s betalen voor allerlei testen. Daarom krijgt hij een werkstraf van 100 uur een voorwaardelijke rijontzegging van 1 jaar.(jurgenswart.wordpress.com)

lees ook

29 juni 2012 Rechter moet gevangenisstraf opleggen aan dronkenlap van de week (5)

25 mei 2012 De dronkenlap van de week (4)

1 mei 2012 De dronkenlap van de week (3)

13 maart 2012 De dronkenlap van de week (2)

24 februari 2012 De dronkenlap van de week

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.