Dna gevonden bij groepsverkrachting levert bewijs voor overval 2 jaar cel

jurgen 005UTRECHT –  Een dna-monster dat Salehedinne K. vorig jaar ongewild achter liet bij een verkrachting, kost hem nog eens 2 jaar gevangenisstraf, De rechtbank veroordeelt K., die al 5 jaar uitzit voor die groepsverkrachting, tot die straf extra wegens een overval op een kleermaker.

bewijs

K. beroorfde met een vriend een kleermaker en maakte 300 euro buit. De rechtbank vindt ondanks de grote bezwaren van advocate Mildred Helmers het dna- bewijs toch voldoende voor een veroordeling. Officier Esbir Wildeman hield er al rekening mee dat K. een lange straf uitzit en eiste slechts 40 maanden. Zijn advocate vond 6 maanden wel genoeg. De rechtbank kiest een middenweg. (jurgenswart.wordpress.com)

lees ook

4 september 2012 Eis 40 maanden erbij voor groepsverkrachter wegens overval

7 mei 2012 Langst zittende groepsverkrachter hang nog meer gevangenisstraf boven het hoofd

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.