Het verdriet van de familie van de man die de politie belde nadat hij zijn vrouw had vermoord

utrecht2012032700147_thumb3 UTRECHT – Dit is een emotionele zaak, wie de zaal uit wil, mag op ieder moment doen Dat zegt rechter Jan Krol tegen de familie van de 53-jarige Marc A. Die familieleden zijn dubbel slachtoffer want hun familielid A. heeft zijn eigen vrouw, hun moeder, vermoord. Veel emoties komen er niet los want de zitting duurt nauwelijks 10 minuten.

stomp voorwerp

A. belde de politie na de moord. De officier van justitie beschuldigt hem ervan dat hij met een stomp voorwerp op het hoofd van de vrouw heeft geslagen. De officier vertelt dat het rapport van de lijkschouwer nog niet klaar is. Ook het psychiatrisch onderzoek over de verdachte is er nog niet.

laatste woord

Advocaat Jonkers vertelt dat A. heeft bekend. De advocaat wil graag dat ze zaak snel wordt afgedaan,. Rechter Krol is het daarmee eens. Hij vraagt de officier ervoor te zorgen dat de zaak op de volgende zitting inhoudelijk kan worden behandeld. A. krijgt het laatste woord op deze korte zitting. Hij wil niets zeggen. De volgende zitting is op 12 december. (andereverhalenuitderechtbank.nl)

lees ook

9 januari 2013 Man die de polite belde nadat hij zijn vrouw had vermoord wilde niet alleen zijn

12 december 2012 Uitstel in de zaak tegen de man die de politie belde nadat hij zijn vrouw had vermoord

21 juni 2012 Drie maanden voorarrest erbij voor man die politie belde na moord op vrouw

13 juni 2012 Man die politie belde na moord op vrouw blijft binnen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.