Vrouwelijke verdachte woningoverval Voorthuizen in bewaring

paleis_2_reasonably_small ARNHEM – De rechter commissaris houdt een 28-jarige vrouw uit Arnhem 2 weken binnen,. De vrouw wordt verdacht van betrokkenheid bij een woningoverval in Voorthuizen.Voor deze overal zit ook een 33-jarige man uit Culemborg  in voorarrest.

gewond

Een van de overvallers kwam om het leven. De slachtoffers, een echtpaar, raakten gewond. Een 25-jarige man uit Beekbergen die zich eerste meldde en toen door de rechter commissaris werd vrijgelaten, is nog steeds verdachte. (andereverhalenuitderechtbank.nl)

lees ook

5 oktober 2012 Woningoverval Voorthuizen 3 verdachten vast

28 augustus 2012 Woningoverval Voorthuizen verdachte 3 maanden binnen

15 augustus 2012 Woningoverval Voorthuizen 1 verdachte in bewaring 1 verdachte vrijgelaten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.