Fysieke straf voor virtuele ontucht

utrecht UTRECHT – De rechtbank bepaalt dat de 25-jarige Paul 240 uur zijn handen uit de mouwen moet steken vanwege internetontucht met een 12-jarig meisje. Paul en het meisje hebben seksueel getinte foto´s uitgewisseld.

virtueel

De telefoon van het meisje stond vol met tientallen afbeeldingen van ontblote mannen met wie ze virtueel contact had. De officier vond dat Paul de fout in was gegaan maar zij eiste slechts een werkstraf omdat de zaak te lang in een la heeft gelegen..

Raadsman Jan Peter van Schaik vroeg de rechtbank in het denkbeeldige te blijven en een voorwaardelijke werkstraf  op te leggen. Maar de rechtbank oordeelt dat ook  voor virtuele misdaad lang gewerkt moet worden. (jurgenswart.wordpress.com)

 

lees ook

18 september De wereld van het internet heeft niets met de werkelijkheid te maken

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.