Openbaar ministerie in hoger beroep tegen vrijspraak Ron P.

m1dyaqvwextv DEN HAAG – Het openbaar ministerie tekent beroep aan tegen de vrijspraak van Ron P. De rechtbank sprak P. vrij van de moord op Anneke van der Stap in 2005. Het openbaar ministerie levenslang had geëist.

Putten .

P. is al tot 18 jaar veroordeeld voor de moord op Christel Ambroisus in Putten,: Hij beschikte ook over eigendommen van de in Rijswijk vermoorde Van der Stap. De rechtbank vond dat zeer belastend maar geen bewijs voor moord.

Het openbaar ministerie wil een nieuw oordeel van meer rechters. Advocaat Ruud van Boom reageert niet op verzoeken om een reactie. Hij heeft zich waarschijnlijk verslikt in zijn champagne. (jurgenwart.wordpress.com)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.