Gewelddadige vrouw krijgt 4 maanden voorwaardelijk

utrecht-20120327-00147 UTRECHT – De rechtbank veroordeelt de 32-jarige Zohra tot 4 maanden voorwaardelijke gevangenisstraf. Zohra heeft een man in de arm gestoken maar ze hoeft niet naar de gevangenis. Wel moet Zohra zo snel mogelijk naar een psychiatrische inrichting oordeelt de rechtbank. Want een vrouw die iemand steekt, moet gek zijn.

verslaafd.

Zohra is al vele jaren verslaafd maar ze heeft nul strafblad. Ze kreeg ruzie met een vriend met wie ze gezellig zat te drinken. Ze waren samen afgekickt en ze hadden samen de harddrugs ingeruild voor de drank. Bij dat drinken, kregen ze ruzie.

vrijspraak

De vriend vindt het eigenlijk niet nodig dat Zohra wordt bestraft. Een judaskus noemt raadsman Eudard Bokhorst dat. De advocaat betoogde dat de verklaring van de vriend zo door drank was aangetast dat er vrijspraak moet volgen. Maar de rechtbank neemt de eis over. (jurgenswart.wordpress.com)

lees ook

21 september 2012 Drie gewelddadige vrouwen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.