Drie verdachten Voorthuizen vast

paleis_2_reasonably_small ARNHEM – De raadkamer van de rechtbank houdt een 28-jarige vrouw uit Arnhem 3 maanden binnen. De vrouw wordt verdacht van betrokkenheid bij een gewelddadige woningoverval  in Voorthuizen. Bij de overval kwam een overvaller, 27-jarige man uit Ede, om het leven. De slachtoffers raakten gewond.

politieonderzoek

Een 25-jarige man uit Beekbergen is op 1 oktober door de rechter commissaris 2 weken vastgezet. Deze verdachte meldde zich vlak na de overval al bij de politie, maar hij werd na 6 dagen vrijgelaten. Ook een 33.jarige man uit Culemborg is al bij door de raadkamer binnen gehouden. De politie onderzoekt verbanden met een woningoverval in Zeist en een straatroof in Odijk.  De inhoudelijke behandeling van de strafzaak  tegen de 3 verdachten is op 19 maart. (andereverhalenuitderechtbank.nl)

lees ook

21 september 2012 Vrouwelijke verdachte woningoverval Voorthuizen in bewaring

28 augustus 2012 Verdachte woningoverval Voorthuizen 3 maanden binnen

15 augustus 2012 Woningoverval Voorthuizen 1 verdachte in bewaring 1 verdachte vrijgelaten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.