Tweede aangifte tegen Loverboy

utrecht UTRECHT – Deze man heeft geen enkele band met Nederland. Hij staat niet eens ingeschreven. Wanneer de rechtbank hem vrijlaat, is het vluchtgevaar groot.  Dat stelt officier van justitie Marieke Jansen in de zaak tegen de 40-jarige Chouris S. die wordt beschuldigd van mensenhandel.

loverboypraktijken

Vijf jaar geleden is S.al een veroordeeld voor loverboypraktijken. In die jaren liep hij rond met een koffer vol met foto´s van vrouwen.Een van die vrouwen uit de koffer heeft kort geleden aangifte gedaan, vertelt officier Jansen. Die aangifte komt bij het verhaal van de ex-vrouw van Chouris S. die aan de politie heeft verteld dat zij 9 jaar lang is uitgebuit.

scheiding

Advocate Marianne Lochs ziet het heel anders. De ex-vrouw heeft aangifte gedaan omdat ze wilde scheiden. Ze werkt nog steeds gewoon in de prostitutie. Een slechte relatie is geen grond voor voorarrest, betoogt de advocate. Maar ze krijgt de rechtbank niet mee. Wel bepaalt de rechtbank dat de twee aangeefsters bij de rechter commissaris hun verhaal moeten doen. Op 4 december is een regiezitting. (andereverhalenuitderechtbank.nl)

lees ook

20 juli 2012 Een gelijkwaardige relatie of mensenhandel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.