Filefuik werkte goed

utrecht-20120427-00170 UTRECHT – De rechtbank veroordeelt de 49-jarige Maikel R. tot 6 jaar gevangenisstraf. R. heeft zich schuldig gemaakt aan het stelen van benzine poging tot doodslag op 6 agenten en het veroorzaken van een dodelijk ongeluk. Ook mag R,10 jaar niet auto rijden. Maikel R. leek een niet te pakken benzinedief maar dankzij een filefuik, reed R.  zich toch klem.

file

R. reed bij een tankstation weg zonder te betalen. De politie zette de achtervolging in. Eerst probeerde hij R. de politiewagens te rammen. De politie organiseerde daarop een file. R. boste op de laatste wagen van deze file zodat hij kon worden gearresteerd. De bestuurder van die achterste auto was niet meer in staat om zijn mening te geven over het middel fiefuik.. (jurgenswart.wordpress.com)

lees ook

26 september 2012 Filefuikagenten mochten rare capriolen uithalen 

24 september 2012 De rolstoel van de filefuikkiller

22 augustus 2012 Filefuikagenten wel fout niet strafbaar

2 juli 2012 Filefuikkiller weer langer vast

14 mei 2012 Filefuikagenten verdacht van veroorzaken van gevaar op de weg

23 april 2012 Filefuikkiller weer vast

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.