Werkstraf voor hooligan voor stenen gooien na FC Utrecht Ajax

fcutrecht_rgb-2_thumb1 UTRECHT – De politierechter veroordeelt de 20-jarige N.J uit Utrecht tot 120 uur werkstraf en 3 maanden voorwaardelijke gevangenisstraf. J. heeft na de verloren bekerwedstrijd van FC Utrecht tegen Ajax met stenen naar de mobiele eenheid gegooid.

FC Utrecht

De verdachte zag op televisie dat FC Utrecht werd afgedroogd door aartsvijand Ajax. Tijdens de wedstrijd was het al onrustig in het stadion. De verdachte ging erheen, Hij vertelt dat hij per ongeluk in een rel is terechtgekomen.

stadionverbod

De officier van justitie gelooft daar helemaal niets van. De officier is ervan overtuigd dat J. om te rellen naar het stadion is gegaan. De officier eist 6 maanden cel en een stadionverbod voor 2 jaar. De rechter schrapt de gevangenisstraf omdat J. geen strafblad had. Wel neemt de rechter het stadionverbod over. (jurgenswart.wordpress.com’)

lees ook

28 september 2012 Alle relschoppers na FC Utrecht Ajax alweer vrij

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.