Loverboyrapper MF Juice vlucht in het geloof

mfjuice UTRECHT – Zijn muzikale carrière ziet hij niet meer van de grond komen, vertelt de 30-jarige MF Juice aan rechter Engbers. Het is eigenlijk het enige moment tijdens een urenlange zitting waarop enige sympathie opborrelt. MF Juice praat in de gevangenis veel met een een pastoor.Juice is gelovig en de pastoor helpt hem met puin ruimen in zijn leven.

MF Juice

In de rechtbank is Juice vooral bezig met dom ontkennen. Hij bekent waar het niet anders kan.. Hij draagt een net colbert. Zijn tattoos zijn alleen in de nek een beetje zichtbaar. De feiten zijn onchristelijk hard. De twee tienermeisjes waar heel Nederland in februari naar op zoek was, bleken in de klauwen van deze loverboyrapper te zijn gevallen.

De oudste een 15-jarige meisje was verliefd. Ze kreeg een 14-jarige vriendin zo gek om mee  weg te lopen. Ze zochten Juice op in Almere en. Een grotere ramp om tegen te komen voor dit soort meisjes dan deze MF Juice,is niet voor te stellen. .

tattoos

Juice bracht het ook nog in de praktijk. Hij ging zelf met het 15-jarige meisje naar bed. Zijn broer nam het 14-jarige meisje. Hij liet tattoos. zetten bij beide meisjes. Hij maakte foto´s en die hij op internet zetten en binnen week had hij de twee tieners als prostituees aan het werk.

Vervolgens probeert hij de rechters wijs te maken dat de meisjes dit zelf hadden verzonnen. Officier Marieke Jansen gelooft nog net dat de meisjes uit eigen beweging naar hem toe zijn gekomen,. De officier eist 4 jaar gevangenisstraf en 9000 euro schadevergoeding, Uitspraak 26 oktober. (jurgenswart,wordpress.com)

lees ook

31 augustus 2012 Loverboy rapper MF Juice staat in de top 600 en blijft in de cel

5 juni 2012 Loverboy rapper verdrietig door negatieve publiciteit

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.