Swipers samen uit samen thuis

imagesUTRECHT – De rechtbank veroordeelt 3 Somaliërs die met vervalste creditcards op stap zijn gegaan tot gelijke straffen. De 3 mannen krijgen allemaal wegens creditcardfraude en het lidmaatschap van een criminele organisatie 15 maanden cel.

swipemachine

De 3 Somaliërs kregen de gegevens van vervalste kaarten aangeleverd op hun laptop. Met een swipemachine zetten ze die gegevens over op de metalen strip op hun eigen kaart. Vervolgens gingen ze naar tankstations waar ze Paysafe kaarten kochten.

organisatie

De 3 verdachten werden overal gefilmd. De officier had tot 3 jaar cel geëist maar de rechtbank oordeelt dat wie zo in de gaten loopt, onmogelijk de leider van een grote organisatie kan zijn. (jurgenswart.wordpress.com)

lees ook

2 oktober 2012 Creditcardbende lacht naar de camera

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.