No show loverboy rapper MF Juice bij laatste optreden

mfjuice_thumbUTRECHT –  Het is ongetwijfeld de laatste keer in lange tijd dat er camera’s voor zijn uitgerukt voor loverboy rapper MF Juice. Maar de 30-jarige veelpleger loverboy laat het voorlezen van het vonnis aan zich voorbij gaan.

MF Juice

De camera’s registreren wel dat rechter Engbers alle leugens van MF Juice van tafel veegt. Ze wijst erop dat MF Juice al die tijd  wist dat de weggelopen meisjes 14 en 15 jaar oud waren. Ze noemt zijn strafblad indrukwekkend. Maar de rechtbank komt met 2,5 jaar toch een stuk ;lager uit dan de officier. Deze straf past bij deze feiten, besluit de rechter

vriendin

Officier Marieke Jansen wint wel de slag om de vriendin van MF Juice. Deze vrouw kan ieder moment terecht in een kliniek. Ze was zelfs al vrijgelaten maar ze moest terug omdat er nog boetes open stonden. Maar de rechtbank vindt het aandeel van de vrouw te groot om haar direct vrij te laten. De rechtbank besluit dat Rafaella T. nog 5 maanden moet uitzitten. (jurgenswart,wordpress.com)

lees ook

12 oktober 2012 Loverboy rapper MF Juice vlucht in het geloof

31 augustus 2012 Loverboy rapper MF Juice staat in de top 600 en blijft in de cel

5 juni 2012 Loverboy rapper verdrietig door negatieve publiciteit

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.