Hoger beroep eis 15 jaar voor 350 euro moord

kuijpers_thumb-hoofd ARNHEM – De advocaat generaal eist 15 jaar gevangenisstraf tegen de 27-jarige Khalil C. vanwege een drugsmoord in Overvecht,. C. is door de rechtbank tot dezelfde straf veroordeeld.

Jan Hein Kuijpers

C. zou in Utrecht Orson Daschveld hebben doodgeschoten, C, was zijn slachtoffer 350 euro schuldig. Voor Daschveld was deze drugsschuld een principekwestie. Hij stond zelfs bij de moeder van de verdachte aan de deur. C. schoot Daschveld op een stille plek in het hoofd.  Volgens advocaat Jan Hein Kuijpers klopt er niets van de getuigenverklaringen in deze zaak.

slachtoffers

Het openbaar ministerie blijft ervan overtuigd dat C, uit eigenbelang heeft geschoten.  Hij heeft een conflict over geld zonder gebleken noodzaak op een buitengewoon rigoureuze wijze opgelost, Dat levert een moord op waarvoor geen enkel begrip is op te brengen. Om die reden is een lange gevangenisstraf passend en geboden", aldus de advocaat generaal. Uitspraak 20 november. (jurgenswart.wordpress.com)

lees ook

17 juli 2012 350 euro moord aangehouden getuige laat het afweten

30 januari 2012 350 euro is geen reden voor moord

25 januari 2012 Een principekwestie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.