Verdachte van moord op vriendin in ziekenhuis voorgeleid

paleis_2_reasonably_smallARNHEM – De rechter commissaris stelt een 47-jarige man uit Lienden 2 weken in bewaring. De man wordt er van verdacht dat hij op 5 november zijn 48-jarige vriendin om het leven heeft gebracht in hun woning aan de Rijndijk in Lienden.

ziekenhuis

Na een melding dat er een geweldsdelict was gepleegd, vond de politie het lichaam van de vrouw. De verdachte was ook in de woning. Hij was gewond en moest naar het ziekenhuis. In dat ziekenhuis is de man woensdagmiddag voorgeleid. Het onderzoek is in volle gang. Op het lichaam van het slachtoffer wordt vandaag sectie verricht. (jurgenswart.wordpress.com)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.