Carnavalsmoord IJsselstein geen sporen op mes

om utrecht UTRECHT – De officier van justitie vertelt op alweer een proforma zitting dat er geen sporen zijn gevonden op het mes dat in de steeg in IJsselstein is gevonden waar Tim van Dijk is vermoord. Van Dijk werd tijdens carnaval neergestoken. De officier van justitie verdenkt de 22-jarige Cornelis L. van de moord.

tientallen getuigen

Officier Alexandra Bijleveld vertelt verder dat bijna al die tientallen getuigen in deze zaak zijn gehoord. Op een reservedag begin december wordt de laatste vrouwelijke getuige gehoord. De officier voegt er vrolijk aan toe dat een andere vrouwelijke getuige bij de rechter commissaris op verdenking van meineed afgevoerd naar het politiebureau.

vriendin

De officier vertelt tot slot dat de vriendin van de verdachte die ontlastend verklaart op de zitting nog een keer haar verhaal zal moeten doen. De vriendin van Cornelis L. zal daarbij de rechters in de ogen moeten kijken. Die inhoudelijke behandeling is op 13 december.

lees ook:

30 augustus 2012 Mes gevonden bij moordsteeg

21 augustus 2012 Rechtbank bootst carnaval na in IJsselstein

20 juli 2012 Carnavalsmoordrechtbank gaat op bezoek in IJsselstein

11 mei 2012 Dertig getuigen horen over carnavalsmoord

5 april 2012 Een verdachte carnavalsmoord blijft in de cel

1 maart 2012 Dertig dagen erbij voor verdachten carnavalsmoord

22 februari 2012 Twee verdachten carnavalsmoord blijven vast

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.