Eis 10 weken gevangenisstraf tegen Robert Moszkowicz

robertmoszkowiczsmall

ARNHEM – Ook in deze veelbewogen herfst voor de familie Moszkowicz slaagt Robert Moszkowicz erin zijn broertje Bram te overtreffen. De al veel langer geschrapte advocaat Robert Moszkowicz dreigt weer de cel in te draaien. Het openbaar ministerie eist opnieuw straffen die, bij elkaar opgeteld, leiden tot 10 weken zitten voor rijden zonder rijbewijs.

Robert Moszkowicz

Robert vertelt op zijn website dat hij een passie heeft voor auto’s. Net als zijn familie, voegt hij daaraan toe. Die passie bezorgt hem heel wat uurtjes gedwongen rust. De politierechter in Utrecht veroordeelde hem al tot 8 weken omdat Moszkowicz na een eerdere veroordeling in een proeftijd zonder rijbewijs reed.

getuigen

Moszkowicz ging in hoger beroep. Ook 2 weken die hem voorwaardelijk boven het hoofd hingen, moet hij van de advocaat generaal uit gaan zitten. Deze zaak diende ook al in juni. Toen werd de zaak aangehouden voor getuigenverhoor. Maar deze getuigen hebben de advocaat generaal niet milder gestemd. Uitspraak op 27 november. (andereverhalenuitderechtbank.nl)

.

lees ook

21 juni 2012 Weer 10 weken gevangenisstraf op de lat voor Robert Moszkowicz

13 juni 2012 Advocaat Robert Moszkowicz verliest kansloze zaak

1 juni 2012 Eis gevangenisstraf tegen Robert Moszkowicz verkeerszaak uitgesteld

29 mei 2012 De terugkeer van Robert Moskowicz als advocaat

3 mei 2012 Robert Moszkowicz bouwt verder aan zijn strafblad

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.