Werkstraf voor vrijgesproken Feyenoord hooligans

avatar_feyenoord_reasonably_small_thumbARNHEM – Het gerechtshof veroordeelt 9 Feyenoordsupporters die in Alkmaar rotzooi hebben getrapt werkstraffen tot 140 uur en voorwaardelijke gevangenisstraffen op. Een supporter is vrijgesproken.

AZ cafe

Deze hooligans hoorden bij een grote groep die een cafe van AZ supporters bestormde. De politierechter in Alkmaar veroordeelde al een deel van de groep, maar deze verdachten werden vrijgesproken. Het openbaar ministerie ging in 10 zaken in beroep. De advocaat generaal had ook onvoorwaardelijke gevangenisstraffen geeist. (jurgenswart.wordpress.com)

lees ook

1 november 2012 Eis in hoger beroep celstraf tegen Feyenoord hooligans

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.