Verdachte van moord op vriendin kan zelf naar de raadkamer komen

pi-haaglanden-penziekenhuis_tcm93-186917 ARNHEM – De raadkamer verlengt het voorarrest van een 48-jarige man uit Lienden met 3 maanden. Twee weken geleden moest de rechter commissaris afreizen naar het plaatselijke ziekenhuis om de gewonde verdachte in bewaring te stellen.

Justitieel Medisch Centrum

De man wordt beschuldigd van moord op zijn 49-jarige vriendin. De politie vond het lichaam van de vrouw in hun woning. De verdachte was zelf gewond en hij moest worden opgenomen. Inmiddels verblijft hij in het justitieel medisch centrum voorheen het penitentiair ziekenhuis. Hij was zelf in staat om de raadkamer te bezoeken. (jurgenswart.wordpress.com)

lees ook

7 november 2012 Verdachte van moord op vriendin in ziekenhuis voorgeleid

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.