Een keurige heks uit Kockengen in een rode jas

saraglatt_thumb_thumbUTRECHT – De heks van Kockengen Sara Glatt heeft zich tijdens haar laatste schorsing keurig aan alle voorwaarden gehouden. Ze heeft geen verslaafden behandeld met ibogaïne. Sara heeft een keurige rode jas aangetrokken en ze probeert haar verblijf in het gerechtsgebouw zo kort mogelijk te houden. De vorige keren heeft ze maandenlang vastgezeten. Op deze regiezitting is ze alleen verschenen, omdat ze anders terug de cel in moet.

Sara Glatt

Sara heeft een patiënt aan zijn lot over gelaten waarna deze onder een auto is gelopen. Haar advocaat Willem Ajo Boomstra dient direct een verzoek in. Sara heeft 2 zieke kinderen thuis.Ze heeft haar goede wil getoond door naar de zitting te komen. Nu wil ze terug naar haar kinderen. Het juridisch geneuzel in de rest van de zitting wil ze graag aan zich voorbij laten gaan.

reportage

De officier vindt het niet erg. De rechtbank vindt het goed. Sara trekt haar lange rode jas aan en ze vertrekt. Haar advocaat wil graag een een reportage uit het helaas verdwenen televisieprogramma Nova uit 2006 aan het dossier toegevoegd zien. Zodat de rechters kunnen beoordelen hoe heilzaam de behandeling van Sara is. Ook dat vindt de rechtbank goed. De zaak wordt voor onbepaalde tijd aangehouden. (andereverhalenuitderechtbank.nl)

lees ook

10  oktober 2012 Een keurige heks in een rode jas

13 augustus 2012 Heks van Kockengen naar het Europese Hof

10 augustus 2012 Nog langer voorarrest heks van Kockengen

2 augustus 2012 Hof houdt heks van Kockengen binnen

25 juli 2012 Blijft de heks van Kockengen in de cel

12 juli 2012 Heks van Kockengen blijft een maand binnen

11 juli 2012 Heks van Kockengen weer vastgezet

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.