Facebook relschoppers moeten toch schadevergoeding betalen

imagesLEEUWAREN – Wie lang genoeg zeurt, krijgt vanzelf zijn zin. Dat geldt ook voor het om. Het gerechtshof veroordeelt meerderjarige facebook relschoppers tot het betalen van een schadevergoeding. Meerderjarige veroordeelde relschoppers moeten 500 euro in een speciaal fonds storten. De minderjarige vernielers komen met de helft weg.

 

facebookfeestje

De ongenode gasten op het uit de hand gelopen een sweet sixteen feestje in Haren zijn ook allemaal veroordeeld tot werkstraffen. De rechtbank in Groningen wees eerder de vordering van de officier af om ook de facebook relschoppers ook de schade te laten vergoeden. Het openbaar ministerie ging in hoger beroep en regelde in de tussentijd een beheerder voor het geld. Daar ging het hof mee akkoord. (jurgenswart.wordpress.com)

lees ook

8 november 2012 Openbaar ministerie probeert toch schadevergoeding facebookrellen binnen te halen

8 oktober 2012 Facebookfeestje eindelijk afgelopen

25 september 2012 5 verdachten Facebookfeestje Haren blijven in de cel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.