Officier wil huisbaas Vloet nog een weekje binnenhouden

Wetboek_dicht_reasonably_smallUTRECHT – De officier van justitie eist dat de rechtbank de beruchte huisbaas Willem Vloet nog een week in de cel houdt. De 77-jarige Vloet wordt beschuldigd van mishandeling, bedreiging en belediging van huurders en gemeente-ambtenaren.

zitting

Advocaat Senczuk, vertelt dat de officier aan de raadkamer heeft gevraag om Vloet vast te houden tot de zitting van de meervoudige kamer waarop zijn zaak wordt behandeld. Die zitting is op 29 november. Het openbaar ministerie is vooral bang dat Vloet, die in Belgie woont, spoorloos verdwijnt als hij wordt vrijgelaten.

De rechtbank beslist op 23 november of Vloet naar huis mag.

lees ook

9 november 2012 Huisbaas Vloet 2 weken in de cel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.