Huisbaas Vloet op borgtocht vrij

Rechtbank-Utrechtlogo UTRECHT – De Utrechtse huisbaas Willem Vloet komt op borgtocht vrij. Vloet mag in vrijheid zijn berechting afwachten. Wanneer hij 50.000 euro overmaakt aan het openbaar ministerie, loopt hij zo naar buiten.

meervoudige kamer

Voorwaard is wel dat Voet op de volgende zitting verschijnt. De huisbaas met de losse handjes staat donderdag 29 november op de rol van de meervoudige kamer. Als hij niet verschijnt en dat is zijn gewoonte bij rechtszaken dan is hij zijn geld kwijt. Op die zitting kan er opnieuw worden gesproken over de voorlopige hechtenis. De officier van justitie wilde Vloet nog een weekje in de cel houden. (jurgenswart.wordpress.com)

lees ook

22 november 2012 Officier wil huisbaas Vloet nog een weekje binnen houden

8 november 2012 Huisbaas Vloet 2 weken in de cel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.