Toegift 77 dagen erbij voor loverboy rapper MF Juice

mfjuice_thumb_thumbUTRECHT – De officier van justitie eist dat loverboy rapper MF Juice 77 dagen langer in de cel blijft. De officier vindt dat de 30-jarige rapper de voorwaarden heeft geschonden, die hoorden bij een voorwaardelijke invrijheidstelling na een van zijn talloze veroordelingen. De loverboy rapper draaide onlangs weer 2,5 jaar de cel in omdat hij 2 weggelopen tieners als prostituees liet werken.

 

MF Juice

Advocaat Onno van der Lee verzet zich. Hij stelt dat de termijnen zijn verlopen .Hij benadrukt dat het feit waar de vordering op is gebaseerd, is gepleegd in 2006. In de tussentijd is de wetgeving veranderd. De vordering van de officier gaat uit van nieuwe ongunstige wetgeving, zegt de advocaat. Hij vraagt de rechtbank om de vordering af te wijzen. De uitspraak is op 14 december. (jurgenswart.wordpress.com)

lees ook

26 oktober 2012 No show van lovebroy rapper MF Juice bij laatste optreden 

12 oktober 2012 Loverboy rapper MF Juice vlucht in het geloof

31 augustus 2012 Loverboy rapper MF Juice staat in de top 600 en blijft in de cel

5 juni 2012 Loverboy rapper verdrietig door negatieve publiciteit

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.