Ex vriend Marigret Fullinck naar Pieter Baan

marigret-fullinckDEN HAAG – De rechtbank stuurt de 21-jarige man die er wordt verdacht van de moord de Marigret Fullinck naar het Pieter Baan Centrum. Observatie in het Pieter Baan ,moet duidelijk maken of de verdachte toerekeningsvatbaar is.

Marigret Fullinck

Het lichaam van de vrouw werd dit voorjaar in een kanaal in Rijswijk gevonden door een cameraploeg van Team West. De verdachte is haar ex-vriend. Hij heeft zou haar hebben gewurgd. Samen met een paar vrienden heeft hij daarna het lichaam gedumpt, denkt de officier van justitie. De zaak gaat over 3 maanden verder. (jurgenswart.wordpress.com)

lees ook

10 juli 2012 Verdachte vrijgelaten in zaak Marigret Fullinck.

19 juni 2012 Nog twee verdachten vast na vondst lijk door filmploeg TV West

5 juni 2012 Verdachte in zaak Marigret Fullinck blijft twee weken binnen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.