Doodschoppers grensrechter blijven 2 weken binnen

richard697215863LELYSTAD – De rechter commissaris stelt 2 15-jarige jongens en 1 16-jarige jongen uit Amsterdam 2 weken in bewaring. De jongens, jeugdspelers van voetbalclub Nieuw Sloten, worden verdacht van betrokkenheid bij de dood van de 41-jarige Richard Nieuwenhuizen.

Richard  Nieuwenhuizen

Nieuwenhuizen was in Almere grensrechter bij een wedstrijd tussen een jeugdelftallen van zijn club Buitenboys en Nieuw Sloten. Hij werd door een groepje spelers van Nieuw Sloten in elkaar geschopt. Hij overleed later. De jeugdvoetballers worden verdacht van doodslag, mishandeling en openlijke geweldpleging. (jurgenswart.wordpress.com)

lees ook

4 december 2012 Voetballers Nieuw Sloten die grensrechter doodschopten donderdag voorgeleid.

3 december 2012 Doodschoppers grensrechter Buitenboys Almere voorgeleid

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.