Uitstel in de zaak tegen de man die de politie belde nadat hij zijn vrouw had vermoord

utrecht_om_2008 UTRECHT – De zaak tegen de 53-jarige Marinus A. kan niet doorgaan. Het sectierapport is nog niet klaar en het moordwapen, een breekijzer, moet nog worden onderzocht. A. belde de politie nadat hij in Maarn zijn vrouw had  vermoord,.

stomp voorwerp

De officier van justitie beschuldigt hem ervan dat hij met een stomp voorwerp heeft geslagen. A. laat deze kort proforma aan zich voorbijgaan. Zijn advocaat Jonkers is er wel.  Jonkers vertelt alleen dat A. graag wil bij de politie wil reageren op een verklaring die zijn dochter onlangs heeft afgelegd.

Pieter Baan

A. is onderzocht in het Pieter Baan Centrum in Den Haag. Dat rapport is wel  klaar. Het Pieter Baan zorgt tegenwoordig voor minder vertraging dan het Nederlands Forensisch Instituut waar het sectierapport vandaan moet komen. De inhoudelijke behandeling is op 9 januari. (jurgenswart/andereverhalenuitderechtbank.nl)

lees ook

9 januari 2013 Man die de politie belde nadat hij zijn vrouw had vermoord wilde niet alleen zijn

20 september 2012 Het verdriet van de familie van de man die de politie belde nadat hij zijn vrouw had vermoord

21 juni 2012 Drie maanden voorarrest erbij voor man die politie belde na moord op vrouw

13 juni 2012 Man die politie belde na moord op vrouw blijft binnen

Een gedachte over “Uitstel in de zaak tegen de man die de politie belde nadat hij zijn vrouw had vermoord”

  1. Volgens mij gaat het hier niet om de zaak tegen de 53 jarige Marc A. maar om de zaak tegen de 53 jarige Rien A. Een vergissing in de naam dus. Zo ver mij bekend heet zijn zoon Marc, en als dit het geval is dan lijkt me dit zeer kwalijk voor de zoon.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.