Huisbaas Vloet slaat de kerstborrel een jaartje over

Utrecht-20120403-00158UTRECHT – Al 35 jaar lang komt huisbaas Willem Vloet op de kerstborrel in een corpshuis aan de Voorstraat in Utrecht. De bewoners van dit huis zijn zeer gesteld op hun huisbaas en ze nodigen hem ieder jaar uit.

terreur

Vloet kan dit jaar niet op de uitnodiging ingaan want hij komt pas op 9 februari vrij. De rechtbank vindt namelijk dat de 77-jarige huisbaas andere  huurders terroriseert. De rechtbank legt hem 3 maanden onvoorwaardelijk op wegens bedreiging, mishandeling en belediging. Vloet moet daarna nog 3 maanden uitzitten omdat hij in een proeftijd liep.

lees ook

29 november 2012 De oorlogjes van huisbaas Vloet

23 november 2012 Huisbaas Vloet op borgtocht vrij

22 november 2012 Officier wil huisbaas Vloet nog een weekje binnen houden

8 november 2012 Huisbaas Vloet 2 weken in de cel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.