Nieuw onderzoek moord op rapper

res leeuwLEEUWARDEN  – Het gerechtshof heropent de zaak tegen de 26-jarige R.J. die wordt verdacht van de moord op rapper Purl Vijent in Lelystad. Het hof wil 2 getuigen die tot nu toe niet gevonden zijn, aan het woord laten.

stappen

Rapper Purl Vijent werd tijdens een avondje stappen van achter met een mes in zijn hoofd gestoken. De rechtbank veroordeelde J. tot 10 jaar wegens moord. De advocaat generaal eiste 14 jaar. Volgens het openbaar ministerie is deze zaak een schoolvoorbeeld van voorbedachten rade. Maar het hof ziet dat nog niet. (jurgenswart.wordpress.com)

lees ook

30 november 2012 Eis 14 jaar voor moord op rapper in Lelystad

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.