Met Joran van der Sloot als grote voorbeeld om de boel netjes te houden

Zwolle-thumbZWOLLE-LELYSTAD – De rechtbank veroordeelt de 33-jarige Soerin T. uit Lelystad tot 12 jaar gevangenisstraf en tbs wegens moord op een 66-jarige vriend. De straf was conform de eis.

cocaïne

T. vermoordde een 66-jarige vriend met wie hij onder meer vaak samen drugs gebruikte,  omdat hij geen geld kreeg om cocaïne te kopen. Na de moord pikte hij 200 euro, kocht drugs en rookte die op naast het lijk. De advocate van T. betoogde dat moord niet bewezen was omdat T. in een opwelling had gehandeld.

hamer

T. heeft tegen de politie echter uitgebreid verklaard dat hij met een hamer wilde slaan, maar dat dat dan alles onder het bloed zou komen. Hij heeft toen bedacht hoe Joran van der Sloot een meisje had gewurgd.. Dat kwam in mij op en dat heb ik gedaan, voegde hij eraan toen. Hij wurgde zijn vriend met het snoer van de boormachine. De rechtbank concludeert uit deze verklaringen af dat T. willens en wetens heeft gehandeld.(jurgenswart.wordpress.com)

lees ook

4 december 2012 Een fijne plek om te roken

15 augustus 2012 3 Maanden erbij moord Lelystad

2 augustus 2012 Man die zich na moord bij politie meldde in bewaring

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.